Novinky 2024

Nové ikonické vůně

Rok 2024 přináší do naší nabídky několik nových a ikonických vůní, které jsme s radostí vyvinuli a připravili pro naše milované zákazníky. Po dlouhém vývoji jsme konečně uvedli na trh dvě zcela nové vůně, které zaujmou svou jedinečností a kvalitou.

Pánská vůně: Paco Rabanne - One Million

Jedná se o ikonickou pánskou vůni, která je synonymem luxusu, elegance a mužnosti. Svého nositele obklopí svůdnou směsicí kořenitých a dřevitých tónů, doplněných o jemné akcenty koření a květinových esencí. Paco Rabanne - One Million je vůně pro muže, kteří chtějí vyzařovat sebevědomí a charisma.

Dámská vůně: Armani - Sí

Tato vůně je symbolem síly, elegance a nezávislosti. Armani - Sí je svůdná směs květinových a ovocných tónů, které vyjadřují sebedůvěru a rozhodnost. Je to vůně pro ženy, které jdou za svými sny a nebojí se vyjádřit svou osobnost.

Připravované nové vůně na jaro 2024

  • Chloé - Chloé: Jedinečná dámská vůně, která se vyznačuje lehkostí, svěžestí a elegancí. Perfektní volba pro každodenní nošení.

  • Gucci - Premiere: Luxusní dámská vůně, která evokuje atmosféru filmového plátna a čistého glamouru. Ideální pro speciální příležitosti a večerní události.

  • Tom Ford - Métallique: Sofistikovaná dámská vůně s kovovými a květinovými tóny, které dodávají vůni jedinečnou a neodolatelnou přitažlivost.

  • Marc Jacobs - Perfect: Moderní dámská vůně, která oslavuje individualitu a sebevědomí. Je to vůně pro ženy, které si stojí za svým stylem a nebojí se být samy sebou.

  • Dolce & Gabbana - Light Blue Italian Zest: Osvěžující dámská vůně, která přináší do vašeho života svěžest italského léta. Perfektní vůně pro slunečné dny a letní dobrodružství.

  • Baldessarini - Strictly Private: Elegantní pánská vůně, která zaujme svým unikátním spojením dřevitých a kořenitých tónů. Je to vůně pro muže, kteří si libují v luxusu a exkluzivitě.

  • Armani - Armani: Klasická pánská vůně, která je synonymem elegance a mužnosti. Svého nositele obklopí svůdnými tóny koření, dřeva a citrusů, které vyjadřují sebevědomí a sílu.

Sledujte náš e-shop inspirovaneparfemy.cz a buďte mezi prvními, kdo si vyzkouší tyto nové a vzrušující vůně pro rok 2024. Už se nemůžeme dočkat, až je budete moci objevit a doplnit tak svou kolekci o další skvělé kousky!